Увага! Змінено час прийому в Центрі КТ «Преміум»

Поширення коронавірусної хвороби щодня вражає «антирекордами» та тяжкістю перебігу у людей будь-якого віку. Найбільш цінну діагностичну інформацію про стан легеневої паренхіми та розповсюдженість патологічного вогнища можна отримати за допомогою комп’ютерної томографії. На жаль, існує відсоток випадків, у яких висновок молекулярного тестування методом ПЛР дає хибнонегативний результат і лише КТ-візуалізація дозволяє визначити дійсний стан здоров’я.

Зважаючи на те, що зросла кількість пацієнтів, які потребують термінового проведення КТ легень з метою діагностики пневмонії, ми подовжили графік роботи. Відтепер прийом відбувається щоденно з 8-ої години ранку до 4-ої години ночі, майже цілодобово. Ми робимо все можливе для того, щоб надавати необхідний об’єм діагностичних послуг вчасно, адже лише раннє виявлення та лікування хвороби дозволяє попередити розвиток тяжких респіраторних ускладнень. Запровадженням роботи у дві зміни ми переслідуємо мету здійснення запису на обстеження у день звернення, щоб зберегти для пацієнтів дорогоцінний час. КТ легень з метою діагностики пневмонії не потребує попередньої підготовки та має бути здійснено якомога швидше при підозрі на запалення легень.

Перевагою для пацієнтів також є можливість отримання результатів КТ онлайн, це дозволяє мінімізувати контакти та зменшити час перебування у центрі. Суворе дотримання заходів безпеки, регулярна поточна обробка приміщень та безперервна рециркуляція повітря виключають ризик поширення вірусу серед пацієнтів та медичних співробітників.

Сподіваємось, що зміни до робочого графіку Центру КТ «Преміум» дадуть змогу пройти обстеження вчасно усім, хто його потребує та позбавлять довгого очікування запису на необхідне дослідження. Бережіть здоров’я!